Scena

Zvijezda Dosjea X David Duchovny izdao je svoj prvi rock album

Prije samo nekoliko godina David Duchovny nije znao niti pravilno držati gitaru, a pjevanje u javnosti je za njega bilo nezamislivo. Zato je malo tko očekivao da će ova zvijezda kultnih serija “Dosjei X” i “Kalifornikacija”izdati autorski rock album. No upravo to se dogodilo ovog tjedna. “Hell or Highwater” je debitantski album ovog 54-godišnjeg glumca koji, prema prvim reakcijama, zvuči sasvim solidno i zvukom podsjeća na bend Wilco.


Zato je odlučio uglazbiti neke pjesme koje je napisao, i stoga je rezervirao svoj prvi termin u studiju kako bi snimio neki materijal i sam čuo kako to zvuči. No to nije bilo tako jednostavno kako mu se na početku činilo. “Legao sam na pod u komori za snimanje vokala i počeo vikati kako ovo nema smisla i da odustajem. Sve je to bilo novo za mene i nisam se uopće snašao”, izjavio je glumac.

Njegov baritonski vokal neki glazbeni kritičari su usporedili s onim pjevača grupe The NationalMattom Berningerom. Duchovny je sretan s takvim usporedbama: “U ovom trenutku sam sretan da moje pjevanje podsjeća na bilo što kvalitetno, pa sam svakako zadovoljan s ovakvim komentarima”.


Tekst: telegram.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close