SportPolitikaIzdvojeno

Znate li da su ture Hrvatskog Festivala Hodanja vodili i gradonačelnik i saborska zastupnica iz Ličko-senjske županije?

ZANIMLJIVO

Proteklog vikenda održao se Hrvatski Festival Hodanja 2021. U organizaciji Hrvatskog Saveza Hodanja događanje je to koje je okupilo više od 600 sudionika u dva dana, postoje i zanimljivosti vezane na ličku politiku


Osim što je u Gospiću ispred Ličko-senjske županije sudionike Hrvatskog Festivala Hodanja jučer pozdravio župan Ernest Petry, još dvoje ličkih političara sudjelovalo je i na aktivan sportski način tijekom oba dana.

U subotu, turu Gacka 20+ od 100 sudionika vodio je gradonačelnik Grada Otočca Goran Bukovac iz Nezavisne liste Budi svoj.

U nedjelju, turu Tesla 20+ od 100 sudionika vodila je saborska zastupnica iz Ličko-senjske županije Anita Pocrnić-Radošević  iz HDZ-a.

Organizatori su nam potvrdili da su i gradonačelnik i saborska zastupnica sudjelovali i vodili grupe sve tri godine uz podršku planinarskih društava iz Gospića i Otočca, što znači da aktivno podržavaju Hrvatski Festival Hodanja od 2017. godine odnosno još iz vremena kada nisu bili na navedenim funkcijama.

Uz to, organizatori kažu i da je Karlo Starčević iz HSP-a sa svojim Velebitskim pivom odnosno Pivovarom Ličanka također sponzor Hrvatskog Festivala Hodanja od samih početaka, 2017. godine do danas.

 

 

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Hrvatski Festival Hodanja

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close