Lifestyle

Znakovi da još niste spremni imati djecu

U svakoj ozbiljnoj vezi dođe trenutak kada partneri raspravljaju o tome žele li imati djecu. I dok su neki vrlo uvjereni u činjenicu da će biti roditelji, drugi dvoje o toj odluci. Upravo zato otkrivamo vam znakove koji pokazuju da (još) niste spremni za roditeljstvo


Psiholog Ramani Durvasula u psihološkoj pomoćnici “Should I Stay or Should I Go” govori da postoji tri vrlo dobra znaka koja otkrivaju da još niste spremni za djecu, a koji mogu ukazivati i da ne želite postati mama ili tata u budućnosti.

1. Ako vas smetaju djeca drugih ljudi
Pritom se ne misli samo na neposlušne pojedince čiji vas nestašluci mogu dovesti do očaja, već i ako vas općenito smeta provođenje vremena s djecom.

2. Ako ne želite mijenjati svoju rutinu.
Navikli ste da na određenu organizaciju stvari u domu i životu i niste spremni na kompromise i žrtve u svojoj rutini koje bi djeca neminovno zahtijevala. Ne želite mijenjati svoj život.

3. Ako imate pretrpan raspored
Nemate slobodnog vremena i ne znate kako biste uravnotežili djecu s poslovnim i drugim obavezama u životu.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close