Događanja

Zlatko Pejaković predstavio novi singl “Marija”

Novi singl jednog od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe, Zlatka Pejakovića zove se “Marija”. Nova pjesma nastala je u suradnji sa skladateljem Mirkom Šenkovskim Geronimom i Antoniom Zadrom koji potpisuje aranžman pjesme. Ova autorska ekipa zaslužna je i za Pejakovićev prethodni singl “Sedam dana maligana”, a “Marija” je nastavak plesnijeg i vedrijeg ritma u kojem se ovaj legendarni pjevač odlično snašao.


“Na ideju za ovu pjesmu došao sam jer se sve žene u mojoj obitelji zovu Marija. Zapravo je to moja posveta njima. Sviđa mi se taj plesniji ritam, a sudeći po reakcijama na prethodnu pjesmu, ova promjena sviđa se i mojoj publici”, objasnio je Pejaković.

Za istoimeni singl snimljen je spot u režiji Antonija Zadre i produkciji Zlatka Pejakovića uz kojeg se u spotu pojavljuje mlada i atraktivna Anđela Šimac.

Nove pjesme “Marija” i “Sedam dana maligana” dio su novog studijskog album koji je u pripremi, a najavila ga je pjesma “Tko ti spava s desne strane” autora Branimira Mihaljevića i Nenada Ninčevića koji su zaslužni za neke od najvećih Pejakovićevih hitova.

Ove godine, Croatia Records je objavila kompilaciju s 20 najvećih hitova Zlatka Pejakovića “The Best of Collection” među kojima su dobro znani “Ove noći jedna žena”, “Čerge”, “Tebi ljubavi”, “Nesretnik sam od rođenja”, “Nećemo noćas doma” i mnogi drugi.

 

Izvor: PR | Foto: screenshot Youtube

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close