VijestiTehnologija

LETOVI IZ ZAGREBA Počela prodaja ulaznica za letove u bestežinskom stanju 2017.!

S3 iskustvo bestežinskog stanja čini svakome dostupnim, na više od 15 destinacija diljem svijeta po pristupačnim cijenama, uključujući svjetsku premijeru u Aziji, na Bliskom istoku i u Sjevernoj Americi. S3 ZeroG kampanja bestežinskih letova započinje u Švicarskoj, 2016. godine, prije nego li se nastavi u Hrvatskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima


U svjetlu entuzijazma javnosti, privučenom jedinstvenom prirodom S3 ZeroG doživljaja bestežinskog stanja, švicarska tvrtka povećala je broj letova i destinacia širom svijeta.  Kao podsjetnik, u posebnoj prodaji povodom 9-te godišnjice tvrtke Qoqa, ponuđenih 160 sjedala rasprodano je u svega nekoliko minuta.

S3 nudi ZeroG letove za najpristupačnije cijene ikad ponuđene diljem svijeta, i time najširoj javnosti želi pružiti priliku za jedinstven doživljaj bestežinskog stanja. Kupcima Premium i VIP zone bit će dodijeljeni ekskluzivni S3 ručni satovi jednog od najprestižnijih švicarskih proizvođača satova, čineći njihovo ZeroG iskustvo još ekskluzivnijim. Airbus A340-300 u 90 minutnim letovima s po 70 putnika izvoditi će ukupno 15 parabola. Svaka parabola pružati će jedinstven doživljaj bestežinskog stanja u trajanju od 20 do 25 sekundi.

U Hrvatskoj tri datuma

Što se tiče Hrvatske ponuđena su tri datuma, svi u 2017. godini. 29. travnja 2017., te 22. i 29. srpnja 2017. polasci su iz Zagreba. 

Letovi će se također upotrebljavati kao platforme za visoko-precizne eksperimente u mikrogravitaciji u korist institucionalnih klijenata, znanstvenih institucija, sveučilišta, i aero-svemirskih tvrtki ili agencija.

Pascal Jaussi, osnivač i CEO tvrtke S3, istaknuo je: «ZeroG iskustvo prvi je korak k ostvarenju naše vizije “svemira za sve”, pružajući svima priliku da dožive  bestežinsko stanje slično onom kakvog astronauti osjećaju tijekom svojih svemirskih misija, i to po najpristupačnijim cijenama ikad ponuđenim”.

Dostupne su tri kategorije S3 ZeroG bestežinskog iskustva: 

Party zona

U Party zoni, koja zbrinjava do 40 putnika, ZeroG iskustvo dostupno je za 2’950 CHF po osobi. To je svjetski najpristupačnija ponuda ZeroG letova bestežinskog stanja.

Premium zona

Ova ekskluzivnija zona nudi više prostora za svakog od najviše 24 putnika. Ulaznice Premium zone dostupne su za 7’500 CHF po osobi i uključuju posebne aktivnosti poput igranja s tekučinama i lopticama. Putnici ove zone dobit će ekskluzivni S3 ZeroG švicarski ručni sat koji će ujedno služiti kao ukrcajna propusnica.

VIP room

Ova još ekskluzivnija zona zbrinjava najviše 12 putnika. VIP room nudi dodatne pogodnosti za poseban doživljaj krojen po mjeri pojedinca. Putnici VIP rooma također dobivaju ekskluzivni S3 ZeroG švicarski ručni sat.

Svoj let možete rezervirati na sljedećem linku OVDJE!

 

Izvor: S3 Hrvatska

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close