DogađanjaVijesti

Željko Pervan: “Na rubu Europe” u Gospiću

Željko Pervan, jedan od najpopularnijih hrvatskih komičara dolazi u Gospić, u „Jump bar“ u petak 10.lipnja od 21 sat. U svojoj novoj stand up komediji „Na rubu Europe“ Pervan se dotiče svih aktualnih polemika oko ulaska u EU, a začin ovog beskrajno duhovitog stand up-a su i sve aktualne teme hrvatskog društva, koje muče malog čovjeka.


Suprotno odjavnim špicama filmova koje se ograđuju od svake sličnosti Pervan kaže- „svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je vjerojatno namjerna i dobro pogođena“. Majstor smijeha i sarkazma Željko Pervan u svojoj izvedbi ne ostaje dužan umirovljenicima, ženama, muškarcima, političarima, sa svima zbija šale i kroz tu svoju optiku prikazuje stvarnost kakva jest.
Željko Pervan nam tako i ovom svojom stand up komedijom pokazuje kako se sjajne stvari čine i bez mnogo love, ali s gomilom entuzijazma i nadasve jedinstvenim talentom. Ovaj glumac,voditelj, komičar i zabavljač vjerojatno vam je s TV ekrana najpoznatiji iz fenomenalne „Večernje škole“, sada ga možete sresti licem u lice i doživjeti zabavu i sate neprekidnog smijeha za sve generacije. A nakon Pervana svakako nemojte napustiti „Jump bar“ jer će vas tamo zabaviti „Tajno ime“

 

Izvor: lika-express.hr | Foto: istarski

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close