Događanja

Završene audicije na “The Voice” Dalje idu..

Ove valentinovske subote emitirana je posljednja audicijska emisija showa “The Voice”.


Nakon četiri emisije audicija Indira i Dečka u timovima su imali po desetero, a Jacques i Tony devetero kandidata. Podsjetimo, mogu odabrati samo dvanaestero natjecatelja za iduću fazu showa – dvoboje. Točnije, od iduće emisije već kreću eliminacije u kojima će mentori morati spariti po dvoje natjecatelja iz svojeg tima i onda nakon njihovog dueta odabrati tko od njih ide u daljnje natjecanje.

Nakon što mentori izaberu svoje ekipe, posvetit će se pripremi i usavršavanju natjecatelja, usmjeravajući ih kako najbolje iskoristiti glasovne sposobnosti. Podijelit će s njima tajne vlastitog iskustva i znanja te ih poučavati sa svojim savjetnicima. Jacquesov tim savjetnika čine glazbeni producent i skladatelj Tihomir Preradović i pjevačica Marina Đurović Čelić. Uz Tonyja Cetinskog su skladatelj Miro Buljan i pjevačica Djordjija Palić. Indirini savjetnici su Boris Đurđević i Marija Husar, a Ivanu Dečaku u radu s kandidatima pomagat će pjevač i tekstopisac Aljoša Šerić te glumica i pjevačica Maja Posavec.

Ali, prije toga, trebalo je popuniti posljednja mjesta u timovima.

24-godišnji Egon Marić iz Slavonskog Broda nastupio je prvi. Okrenuo mu se Tony Cetinski koji je uz njega i zaplesao, a u posljednji tren okrenuli su se i Dečak i Jacques. Nakon što su ga svi redom ishvalili, a Jacques komentirao da nikad nije bio uvjeren u svoj seksipil, Egon je odabrao Jacquesa.

Nakon njega nastupila je 23-godišnja Iva Gortan iz Pazina. Bila je jedna od rijetkih koja je pjevala pjesmu domaćeg autora, Gibonnijevu “Temperu”. Otpjevala ju je pomalo jazzerski čime je privukla Ivana Dečaka pa nije mogla birati nego je automatski završila u njegovom timu. Iako joj se okrenuo samo jedan mentor, i ostali su je nahvalili. Odbirom Ive Dečaku je u timu ostalo mjesto za samo još jednog natjecatelja.

 

Kristina Boban (20) iz Splita nastupila je sljedeća. Za nju se prvo okrenula Indira, a onda i Tony. Mlada Kristina u nekom trenutku sjela je na pozornicu imitirajući suce koji su sjedili s podignutim nogama, a Tony joj je na to rekao: “Volim te”. Potom su i Tony i Indira došli do nje, sjeli na pod te se nastavili prepucavati. Kristina je na kraju izabrala Tonyja.

Nakon nje nastupila je mlada majka s Korčule, Neli Georgijevska Šestanović. I iako su svi tvrdili da su oduševljeni njezinim pjevanjem, nije joj se okrenuo niti jedan mentor. Tony joj je kazao da neki baš imaju slične vokale u svojim timovima, a Indira je dodala da joj je glas čist, ali da joj je bilo malo dosadnjikavo.

Ema Gagro (28) s Lošinja nastupila je nakon Neli. Tek što je počela s “Knock on Wood”, već je gumb pritisnuo Jacques, a u gotovo isto vrijeme potom i Tony i Indira, ali i Dečak. Svi suci uz Emu su i zaplesali, a onda je krenulo njihovo nadmetanje. Ovaj put je Jacques izjavio ljubav natjecateljici i to je bilo dovoljno (i to što se prvi okrenuo) da ona odabere njegov tim. Time je i njemu u timu ostalo još samo jedno mjesto.

Alen Bičević, koji ima 21 godinu, također dolazi s Lošinja i nastupio je sljedeći. Pjevao je “Jesen u meni”, a jedini mu se okrenuo Tony. Kazao mu je da se preznojio jer nije bio siguran bi li stisnuo gumb, na što mu je Alen kazao da je dobro postupio. Osim toga, dodao mu je da su ga njegovi trileri podsjetili na Tošu. Tonyju je odabirom Alena također ostalo još samo jedno mjesto u timu.

Nakon njega nastupila je Dajana Čavar koja dolazi iz Njemačke. 19-godišnjakinja je kazala da joj u “Hrvatskoj srce jače kuca”, a pjevala je Adelinu verziju Dylanove “Make You Feel My Love”. Za vrijeme nastupa Indira je komentirala da se u pjesmi ništa ne događa, a na kraju joj se nije okrenuo niti jedan mentor. Ipak, kad su je vidjeli, svi su komentirali da im je žao što je nitko nije odabrao jer je Dajana jako zgodna.

20-godišnja Andrea Mihal iz Slavonskog Broda nastupila je poslije nje, a pjevala je “Mama Do” Pixie Lott. Bilo je napeto do samog kraja jer joj se umalo nitko nije okrenuo, da bi na gotovo samom kraju Indira ipak stisnula gumb za okretanje. Odabirom Andreje i Indiri je ostalo još samo jedno mjesto u timu.

Mahir Kapetanović iz Zagreba ima 23 godine i nastupio je idući. Odabrao je žestoku “Whole Lotta Love” i odmah na početku nastupa okrenuo Indiru, Dečaka i Tonyja. Njih troje plesali su i skakali tijekom čitavog njegovog nastupa, a Dečak mu je potom kazao da je punokrvni roker. Indira je otišla korak dalje i kazala mu da ga vidi kao finalista, ali i sugerirala mu da u svojem timu ima puno djevojaka. Mahir je na kraju ipak odabrao Dečaka koji je time popunio svoj tim.

Iz Gorskog Kotara potom je stigao 21-godišnji Mateo Resman koji je otpjevao Bon Jovijev “Bed of Roses”. U posljednji čas mu se okrenula Indira, koja je bila oduševljena što je u tim kao posljednjeg dobila “pristojnog dečka”.

Nakon njega nastupila je Melanie M. Acorlor, 19-godišnjakinja iz Zagreba, kojoj su se na prve taktove izvedbe okrenuli i Jacques i Tony, jedina dva mentora koja su još mogla birati natjecatelje za svoj tim. Obojica su zaplesali dok je Melanie pjevala “Sign Your Name” Terencea Trenta D’Arbyja. Na kraju je odabrala Jacquesa, čime je i on kompletirao svoj tim.

20-godišnji Andrija Kovačević iz Zagreba nastupio je nakon nje, a imao je šansu ući još jedino u Tonyjev tim. A to mu je i uspjelo i to u posljednji čas, kad je Tony napokon pritisnuo gumb za okretanje. Ovim nastupom završene su audicije. Kao što je spomenuto, od iduće subote show prelazi u drugu fazu.

Tekst/Foto: index.hr

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close