LifestyleTurizam

Završena prva GORA: Kros Jasikovac, Annales Pilar 2016., eko race i koncert

Prva manifestacija održivog razvoja „GORA“ završena je nakon tri dana bogatog kulturno-umjetničkog, znanstvenog, gurmanskog i zabavnog programa.

Održana je utrka Kros Jasikovac u kojoj su sudjelovale osobe svih dobnih skupina, a današnji dan posebno je obilježio bogat program za djecu i mlade na Trgu Stjepana Radića.

Gospić je od petka 27. svibnja do danas 29. svibnja bio centar održivog razvoja. Brojni posjetitelji stigli su kako bi uživali u izložbenom sajmu ličke kuhinje, sudjelovali u biciklijadi, posjetili 15. tradicionalni znanstveno-stručni skup Annales Pilar 2016., pogledali GORA EKO RACE- revijalnu vožnju solarnih električnih automobila, te se opustili uz prigodni (bez)energetski koncert Jelene Radan i grupe Meritas u Memorijalnom centru Nikola Tesla.

Fotogaleriju s događanja možete pogledati OVDJE! 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close