Turizam

Zabavite se na velikom maskenbalu u Korenici! U subotu dolazi show band Havana

Vrijeme poklada i maskiranja idealna je prilika da se malo opustimo i zaboravimo na svakodnevne brige. Pustite mašti na volju i pripremite se za dobru zabavu jer peto godišnje doba stiže u Korenicu!


Udruga žena “Nit” iz Korenice u suradnji s Općinom Plitvička jezera, TZO Plitvička Jezera  i U.O. Babić organizira veliki maskenbal za sve generacije koji će se održati u subotu 23. veljače 2019. u restoranu Babić, na adresi Vranovača 53/1.

Maskenbal u Korenici je tradicionalna manifestacija u turističkoj predsezoni koju su domaći, ali i gosti već prepoznali i kojoj se rado vraćaju. I ove godine očekuje se oko stotinu maskiranih posjetitelja koji će se uz glazbu i ples zabavljati do ranih jutarnjih sati. Za veselu atmosferu pobrinut će se Show-Band HAVANA, renomirani samoborsko-jaskanski peteročlani glazbeni sastav poznat po nastupima širom Hrvatske i u inozemstvu, a program započinje u 20 sati.

Nagrade za najbolje maske

Za sve maskirane posjetitelje ulaz je besplatan, a organizatori će već tradicionalno odati priznanje onima koji pokažu najveći trud i maštovitost – za najbolje maske, kako grupne tako i pojedinačne, osigurane su bogate nagrade. Udruga žena “Nit” vas poziva da se pridružite veselim maškarama, na jedan dan postanete netko drugi i pritom se dobro zabavite!

Rezervaciju mjesta možete obaviti pozivom na broj 099 7897 398 (Anita) ili 099 6721 075 (Nina).

Više o turističkoj ponudi Općine Plitvička Jezera saznajte na web stranici Discover Plitvice i društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i Twitteru.

 

Izvor: Sponzorirano

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close