DogađanjaVijesti

Za Kuću sv. Terezije od Malog Isusa: Budite i vi dio “Adventa u Mušaluku”!

Osnovna škola dr. Franje Tuđmana Lički Osik u organizaciji Školskog volonterskog kluba i „Projekta Mušaluk“, 16. i 17. prosinca 2022. godine održava već tradicionalni, drugi „Advent u Mušaluku“.


Kao i prošle godine i ove godine, Advent je humanitarnog karaktera. Prošle godine uljepšali su blagdane Domu za nezbrinutu djecu sv. Ane u Vinkovcima, a ove godine isto će napraviti za Kuću sv. Terezije od Malog Isusa.

Pozivamo sve da nas posjete, zajedno s nama uživaju u dobroj atmosferi za koju će se pobrinuti ponajprije naši dragi učenici. Prilikom posjeta moći ćete vidjeti nastup Školskog zbora,  Školskog tamburaškog sastava, sajam rukotvorina, božićnih ukrasa, koje su u potpunosti izradili učenici Školskog volonterskog kluba i moći ćete se fotografirati s Djedom Božićnjakom.

Osim navedenog, u ponudi će biti i topli čaj i fritule. Svi prihodi koje skupimo bit će iskorišteni isključivo za kupnju potrepština za Kuću sv. Terezije od  Malog Isusa, gdje za djecu brinu sestre karmelićanke. Budite i vi dio ove priče i nek’ vas zajedno s nama u ovo posebno vrijeme Došašća vodi ova prekrasna misao vodilja: “Bog najviše voli one kojima može najviše darovati, koji od njega najviše očekuju, koji ga mole, koji ga najviše trebaju i koji sve na njemu grade” (Sv. Majka Terezija)”, istaknula je voditeljica Školskog volonterskog kluba Tajana Puškarić.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close