LokalnaPolitika

Vrkljan-Radošević proziva sve četiri protukandidacijske liste u Gospiću, najviše Starčevića

NAPADA STARČEVIĆA I HDZ I LIPO

Kandidatkinja Domovinskog pokreta za gradonačelnicu Gospića Mirjana Vrkljan-Radošević, danas je prvi put konkretno prozvala sve političke takmace u Gospiću.


Optužbe su ozbiljne. Starčevića optužuje da unosi razdor u grad, iako mu priznaje da je pobijedio HDZ prije četiri godine.

Političke takmace iz HDZ-a i Milinovićeve stranke spominje usput te ih naziva specifičnim imenima – “Stranke PoLi i LiPo. Polovice od nekadašnjeg moćnog HDZ-a koji nas je i doveo do ovog stanja.”
Treća, ali nažalost i dalje jedna od istih opcija je sadašnji gradonačelnik Karlo Starčević. Uspješno je razgolitio moćni Hdz u Gradu Gospiću, ali svoju veliku energiju, osobito zadnjih godinu dana, nije utrošio na razvoj Gospića nego se aktivno i srčano, po gradskim podrumima, uključio u bespoštednu borbu Poli i Lipo, vodeći i sam politiku daljnjeg razdora društva u gradu. – kaže dalje  kandidatkinja DP-a.

Podsjetimo, Vrkljan-Radošević na listi Karla Starčevića ušla je u županijsku skupštinu, a sada se odlučila kandidirati kao njegov politički protivnik.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov, Lika Club

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close