PosaoTehnologijaTurizam

VR HOTELO Nova dimenzija hotelske prodaje – futuristička up-selling i cross-selling platforma

Smatrate da papirnate brošure na recepciji hotela ne ostvaraju prodajne rezultate? Vaši zaposlenici troše mnogo radnog vremena objašnjavajući gostima ljepote okolnih destinacija i hotelsku ponudu? Želite povećati prodaju dodatnog sadržaja hotela svojim gostima?


Upoznajte futurističku up-selling i cross-selling platformu – VR Hotelo.

ŠTO JE VR HOTELO?

Platforma koja revolucionira moderno hotelijerstvo, nudi futurističko iskustvo za gosta te postaje vaš digitalni zaposlenik koji na recepciji samostalno radi 0-24 u neprekidnoj interakciji s gostima. To je ujedno i odlična mogućnost za up-sell i cross-sell opcije koje se ovim načinom vrlo direktno i živo opisuju i prodaju putem 360 video i foto sadržaja (moguće je i korištenje klasičnog 2D video i foto sadržaja koji hoteli već imaju u svojim marketinškim materijalima).

ŠTO TO ZNAČI ZA ISKUSTVO GOSTA?

VR Hotelo gostima nudi intenzivno VR iskustvo kroz headset uređaj koji u 360 tehnologiji prikazuje potpuno realističan sadržaj. Uz VR Hotelo možete prikazivati 360 video snimke i fotografije ili postojeći 2D video sadržaj i foto arhivu.

Gost tako može vidjeti dodatnu hotelsku ponudu (wellness, restoran, bazen, ture, vaše ostale hotele…), atrakcije u okolici hotela i na destinaciji (prirodne ljepote, kulturne znamenitosti, eno-gastro ponudu, sportske aktivnosti…) i ostali sadržaj koji je vezan uz vaše poslovanje a koji se dodatno naplaćuje gostima.

Pogledajte primjer kako izgleda dolazak gosta u hotel u kojem ga čeka VR Hotelo.

BENEFITI HOTELA – UP-SELL i CROSS-SELL

VR prikaz sadržaja uvelike povećava odluku gosta da kupi dodatan sadržaj hotela kao odličan up-sell ili posjeti neku od atrakcija čime postižete snažan cross-selling point za partnere hotela.

Osim što uređaj utječe na povećanje prodaje aktivnosti i hotelske ponude, može produljiti boravak gosta na destinaciji jer daje živi teaser mogućeg iskustva koje nije bilo planirano i iziskuje dodatno vrijeme boravka u hotelu i na destinaciji.

JE LI VR HOTELO DODATAN POSAO ZA HOTELSKO OSOBLJE? 

Proizvod je koncipiran i osmišljen na način da ni na koji način ne radi dodatan posao za hotelsko osoblje, a nudi dodatan kvalitetan sadržaj. Ideja je upravo na ovaj način rasteretiti recepciju kako bi se mogla kvalitetnije posvetiti boravku gosta, a VR Hotelo provodi dodatnu automatiziranu i atraktivnu prodaju.

ŠTO VAM JE POTREBNO NA RECEPCIJI?

Da bi gosti koristili VR Hotelo nije potreban angažman zaposlenika te ne trebaju pomoć pri njegovom korištenju. Uređaj je samostalan, predprogramiran i upute za korištenje su jednostavne te se nalaze kraj uređaja. Sve što vam treba je internetska veza te lokacija za uređaj na recepciji ili u predvorju hotela.

OD ČEGA SE SASTOJI?

VR Hotelo uključuje headset koji se nalazi na standalone stalku, te punjač. Osim toga, uređaj ima vlastiti VR software u obliku predinestalirane aplikacije, a sadržajem se upravlja putem posebnog device managment sustava koji je jednostavan za upravljanje i in-house.

NAŠA PODRŠKA 0-24

VR Hotelo team će vam pružiti punu podršku u instalaciji opreme, snimanju sadržaja, implementaciji postojećeg sadržaja i održavanju. U ponudu je uključena i opcija white labelinga te brendiranje VR opreme na samom uređaju i unutar uređaja, u hotelski brend. Također možemo ponuditi i brendiranje hotelskog prostora na lokaciji.

ZAŠTO IMPLEMENTIRATI VR HOTELO SUSTAV

VR Hotelo je budućnost prodaje hospitality industrije i predstavlja značajan digitalizacijski napredak hotelske ponude. VR Hotelo uljepšava izgled recepcijeboravak čini ispunjenijim a gosta zadovoljnijim. VR Hotelo povećava prodaju hotela, te omogućava nove opcije prodaje već postojećih proizvoda hotela, destinacije i partnera u 360 obliku.

Prilagodite se digitalnoj publici, oduševite ih inovativnošću na recepciji i budite korak ispred konkurencije.

Više informacija za dogovor sastanka i održavanje prezentacije našeg tima:

+385 91 518 0205, +385 95 888 7142

[email protected][email protected]

www.vrhotelo.com – coming soon!

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close