Vijesti

Vozni red ZET-a za blagdane i tijekom školskih praznika

Tijekom školskih praznika, od ponedjeljka, 28. prosinca, do petka, 8. siječnja,radnim danom reducirat će se pojedini polasci na svim tramvajskim linijama osim na linijama 1, 8, 13 i 15


 

Razdoblje božićnih blagdana te novogodišnjih i školskih praznika, kao i ranijih godina, dovodi do smanjenja prometne potražnje te će se sukladno tome prilagoditi raspored u tramvajskom i autobusnom prijevozu.

Nedjeljni raspored bit će u primjeni na Božić, povodom blagdana Sv. Stjepana te za Novu godinu i Sveta tri kralja.

Tijekom školskih praznika, od ponedjeljka, 28. prosinca, do petka, 8. siječnja, radnim danom reducirat će se pojedini polasci na svim tramvajskim linijama osim na linijama 1, 8, 13 i 15 koje će voziti prema uobičajenom rasporedu. Sukladno tome, reducirat će se i pojedini polasci na sljedećim autobusnim linijama: 109, 115, 121, 125, 172, 212, 224, 230, 231, 234, 269, 281 i 330.

Detaljnije informacije bit će dostupne na internetskoj stranici www.zet.hr i na početno-krajnjim stajalištima.

Autobusna linija 236 (Kampus – Čavićeva), od četvrtka, 24. prosinca, do srijede, 6. siječnja, privremeno neće prometovati.

U novogodišnjoj noći, za vrijeme svečanog dočeka na Trgu bana Josipa Jelačića, Služba za nadzor, upravljanje i razvoj prometa , iz sigurnosnih će razloga prema potrebi preusmjeriti tramvajski promet preko Glavnog kolodvora.


Tekst: zagrebancija.com
Foto: mraclin.hr

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close