Film i TVScena

Voditelj ugašenih “Kućnih ljubimaca” pokreće privatnu televiziju

“VOLITE životinje i pomažite im. Više nismo na Hrvatskoj televiziji!” Posljednja je to rečenica, posljednje emisije Kućnih ljubimaca emitirane danas na HTV-u, kojom se Antun Ponoš oprostio od televizije na kojoj je proveo 25 godina.


Tijekom emisije koju je posvetio skloništima za nezbrinute životinje širom Hrvatske zahvalio se svim zaposlenicima HTV-a koji su mu pomagali u stvaranju Kućnih ljubimaca.

Kako doznajemo, voditelj emisije koja je udomila više od 100 tisuća životinja uskoro pokreće privatnu televiziju čiji će se program prikazivati na B.netu, ali internetsku televiziju Kućni ljubimci TV.

Također, emisija će se moći pratiti na portalu kucniljubimci.hr, YouTubeu, ali i na Mreži TV ( Zagreb i Split) na kojoj se ista počinje emitirati subotom u 17 sati odnosno u reprizi nedjeljom u 13.30.


 

Tekst: index.hr
Foto: Facebook

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close