GastroLičko-senjska županija

Vlasnik restorana Boškinac za RTL: “Radili smo, kuhali i trudili se”

Gost RTL-a Danas bio je upravo vlasnik hotela, vinarije i restorana Boškinac Boris Šuljić koji je otkrio što se to krije iza osvajanja ove prestižne zvjezdice.


Mi smo samo radili, kuhali, trudili smo se biti dobri. Trudili smo se biti posvećeni jako toj izvrsnosti. Odlučili smo se davno da želimo kuhati u ovom razredu. To nije uvijek bilo lako jer smo mi na otoku Pagu, trebalo je uspostaviti cijeli logistički lanac, dobavljače. Najvažnije od svega je dobiti najambiciozniji mogući tim. U onom trenutku kad smo kliknuli tim i mi, onda se moglo sve očekivati”, rekao je Šuljić.

Kazao je i kako ne zna koje su jelo inspektori ocijenili jer oni dolaze inkognito. Ali jedan od njih ipak im se na kraju predstavio.

Jedan od ta tri inspektora se predstavio na kraju. Jeo je tri slijeda“, otkrio je Šuljić.

Kazao je i kako rade sa svježim namirnicama, a novi meni predstavit će 22. travnja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close