PosaoTehnologija

Više od 136 000 čitatelja na najčitanijoj ličkoj domeni, a sadržaj dosegnuo više od 1 000 000 ljudi

NEVJEROJATAN REZULTAT

Medij Lika Club dostigao je impresivan uspjeh nakon što je uvedena nova urednička politika i lansirana inovativna medijska aplikacija Lika App.


Zahvaljujući posvećenom i vrijednom mladom timu koji dobro poznaje ličke teme i razumije potrebe publike, broj čitatelja se po Google Analyticsu povećao na iznenađujućih 136 000 čime je oboren i dosadašnji rekord iz 2020. godine.

Osim toga, sadržaj Facebook stranice LIKACLUB.eu dosegnuo je više od milijun ljudi, točnije 1 032 081 korisnika po službenoj Facebookovoj statistici stranice.

Ključni faktor rekorda Lika Cluba je razumijevanje medija i potreba lokalne publike, što je rezultiralo donošenjem nove uredničke politike koja je odmah rezultirala najčitanijim mjesecom u povijesti. Uvođenje nove uredničke politike poboljšalo je kvalitetu članaka, a lansiranje Lika Appa omogućilo je brži i jednostavniji pristup sadržaju.

Uz intenzivan rad, ulaganje truda i posvećenost, Lika Club zauzeo je svoje mjesto među najuspješnijim lokalnim medijskim platformama u Hrvatskoj.

Kako biste nastavili pratiti vijesti Lika Cluba, preuzmite Lika App za lakši pristup sadržaju, a sve informacije o preuzimanju pročitajte na linku. 

Redakcija Lika Cluba zahvaljuje čitateljima na povjerenju i ovom spektakularnom zajedničkom rezultatu.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close