DogađanjaVijesti

VIDEO Will Smith udario komičara na pozornici tijekom dodjele Oscara

Što se dogodilo u drugom dijelu večeri, na dodjeli filmske nagrade Oscar? Glumac Will Smith ustao je iz gledališta, došao do pozornice i svom snagom udario kolegu glumca Chrisa Rocka. Problem je bio u tome što se Chris obratio Willovoj ženi Jade Pinkett Smith i našalio se na račun njezine obrijane glave.


Naime, nije tajna kako glumica boluje od alopecije, o čemu je posljednjih nekoliko godina uvelike govorila za tamošnje medije.

Čini se da je to potaknulo Willa Smitha da u najsvjetlijem trenutku karijere izgubi živce do te mjere da riskira i izbacivanje iz dvorane.

Iako su neki prvotno mislili kako se radilo o isceniranom događaju, izgleda kako se zaista radilo o ozbiljnom incidentu koji će nažalost zasjeniti ostale hvalevrijedne dobitnike.

Naime, kako piše Vanity Fair, tijekom reklamne pauze glumac Denzel Washington je povukao Smitha u stranu kako bi s njim nakratko porazgovarao.

Vjerojatno ga je smirio jer je 15-ak minuta kasnije uspio sabrati misli, smiriti se i održati govor kao pobjednik u kategoriji za najboljeg glumca. Tijekom cijelog govora je plakao, a emotivne su bile i tenisačice Serena i Venus Williams, koje su mu bile velika podrška za vrijeme snimanja filma ‘Kralj Richard’. Njima je zahvalio i u svome emotivnom govoru.

Richard Williams je bio žestok branitelj svoje obitelji. Morao sam štiti glumice koje su glumile Venus i Serenu. U životu sam učen da volim i štitim ljude, da im budem rijeka, znam da kad radiš to što radiš, moraš prihvatiti agresiju, moraš prihvatiti da te ljudi maltretiraju, moraš se smijati i praviti da je sve okej. Rekao mi je, u tvom najsjajnijem trenutku moraš biti pažljiv jer tada vrag dolazi po tebe. Želim biti brod za ljubav. Želim biti ambasador te vrste ljubavi. Ispričavam se Akademiji, mojim protukandidatima. Ovo je prekrasan trenutak i ne plačem jer sam osvojio nagradu nego što sam osvijetlio neke druge ljude, cijelu ekipu iza filma, cijelu obitelj Williams. Izgledam kao ludi otac, baš kao Williams. No, ljubav te čini da radiš lude stvari. Hvala vam za ovu čast, hvala za ovaj trenutak, hvala Akademiji koja će me pozvati ponovno”, govorio je Will u suzama.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close