Scena

Video: Severina i Goran Karan snimili spot za pjesmu “Sta je svit”

“Pisma ‘Sta je svit’ može ući u bilo koji Disneyev crtani film. Lipa, jednostavna, emotivna, pisma ‘za zauvik'”, rekla je Severina nakon dovršetka snimanja spota za najavnu pjesmu mjuzikla ‘Naša bila štorija’, autora Nene Ninčevića i Gorana Karana.


Dok Ninčević i Karan potpisuju stihove i glazbu pjesme ‘Sta je svit’, za bajkoviti aranžman zaslužan je Nenad Šiškov.

Spot za pjesmu ‘Sta je svit’ sniman je prošlog mjeseca u okolici Splita i na njegovim ulicama na kojima se odvija i ljubavna priča ‘Naše bile štorije’. Za glavne zvijezde mjuzikla, Severinu i Gorana Karana, odabir lokacije bio je pun pogodak s obzirom da su oboje odrasli i mladost proveli u gradu pod Marjanom.

“Od početnog kadra u Dioklecijanovoj palači, osjećaj je bio izvanredan. Kada je glazba krenula, činilo se kao da je potekla iz zidova tih kaleta. Za nas dvoje, vrijeme se vratilo unatrag, i Split nas je pustio u samo svoje drevno srce, da pjesmom oživimo ovu ljubavnu priču. Hvala”, Splite, rekao je Goran Karan koji, osim što supotpisuje sve pjesme iz mjuzikla, u njemu će zaigrati i glavnu mušku ulogu.

Karan će u mjuziklu utjeloviti Duju, mladog nogometaša Hajduka, koji je zaljubljen u ‘ćer diretura Vinka, lijepu Anu. Zbog stare svađe dvaju obitelji, Dujina i Anina ljubav je zabranjena, no oni znaju da je vrijedna borbe jer, kako kaže moto mjuzikla, sve ča ljubav složi nije grij. ‘Sta je svit’ Anin je i Dujin dijalog u najtežim trenucima njihova odnosa, a Severina i Karan uvjerljivo su dočarali tugu koju likovi osjećaju.


 

Tekst: Scardona
Foto: screenshot YouTube

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close