Vijesti

VIDEO Poslušajte himnu SHKM-a u Gospiću

Dvanaesti Susret hrvatske katoličke mladeži će se pod geslom „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11, 9) održati u Gospiću u subotu 4. svibnja 2024. godine.


Uoči susreta organizatori su za mlade pripremili himnu pod nazivom Raduj se za svoje mladosti.

Za tekst i glazbu je zaslužan Ivan Seletković, a za aranžman Ivan Škunca, koji je ujedno glazbeni producent i snimatelj.  Za editing su zaslužni Lovro Knežević i Ivan Škunca, za mix i maste Adam Žvigač, a pjesma je snimljena u Sound Station studiju, Zagreb, 2024. Na bubnju je Mario Klarić, na bas gitari Martin Petračić, na akustičnoj i električnoj gitari Ivan Škunca, na klaviru Stjepan Habunek, na hammondu Lovro Knežević, a na violini Antun Stašić. Za aranžman za gudače su zaslužni Lovro Knežević i Ivan Škunca, prateći vokal je Mateja Majerle, a nastupa Zbor mladih Gospićko-senjske biskupije. Video uradak priredili su Lucija i Milan Starčević iz Foto studio FMI iz Gospića.

“Radosno vas očekujemo u Gospiću i Gospićko-senjskoj biskupiji kako bismo zajedno, okupljeni oko našega Gospodina, radovali se za svoje mladosti. Dobro došli!”, priopćio je Odbor za organizaciju SHKM-a u Gospiću.

 

 

Foto: YouTube screenshot

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close