Događanja

VIDEO: Pogledajte trailer za novi film o Nindžama kornjačama

Nindža kornjače: Izlazak iz sjene nastavak je velikog kinohita iz 2014. Film je nastao na temelju likova koje su osmislili Peter Laird i Kevin Eastman, ovaj put u režiji Davida Greena, a Michael Bay je ponovno u ulozi producenta


Prvi nastavak u režiji Jonathana Liebesmana zaradio je u svjetskim kinima više od 485 milijuna dolara.

Seksi Megan Fox i Will Arnett predvode glumačku postavu koja uključuje Williama Fichtnera (Eric Sacks), pridošlicu Tylera Perryja kao znanstvenika Baxtera Stockmana, svjetsku hrvačku zvijezdu Sheamusa kao Rocksteadyja, Garyja Anthonyja Williamsa kao Bebopa, Brittany Ishibashi kao Karai, Stephena Amella (Casey Jones), osvetnika koji se bori protiv kriminala asortimanom sportske opreme, te Briana Teeja kao Shreddera – najvećeg neprijatelja kornjača. Alan Ritchson, Jeremy Howard, Pete Ploszek i Noel Fisher će ponoviti svoje uloge kao slavna četvorka: Raphael, Donatello, Leonardo i Michelangelo.

Svi fanovi ovih jedinstvenih kornjača bit će oduševljeni informacijom da će novi nastavak uključivati i neke omiljene likove iz popularnog stripa koji je nastao 80-ih godina.

Film u hrvatska kina stiže u lipnju 2016. u distribuciji Blitz film i videa.


 

Tekst: tportal.hr
Foto: screenshot YouTube

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close