Događanja

Video: Pogledajte novi trailer za nastavak Dana nezavisnosti

Izvanzemaljci se vraćaju, i čini se da su poprilično ljuti. 20 godina nakon što su svjetske sile udružile svoje vojne snage da bi spriječile invaziju, nova svemirska eskadrila stiže u osvetnički pohod u filmu “Independence Day: Resurgence” čiji se trailer upravo pojavio na internetu.


Jeff Goldblum ima puno važniju ulogu

Will Smith ne glumi u drugom dijelu “Dana nezavisnosti” jer mu se nakon poprilično neuspješnog ostvarenja “After Earth” nije žurilo u film vrlo slične tematike. Njega će zamijeniti lik njegova sina kojeg je utjelovio Jessie Usher, a uz njega se pojavljuje još nekoliko novih likova koje glume Liam Hemsworth, Maika Monroe i Sela Ward.

U traileru je dosta veliki naglasak stavljen na Goldblumovog lika Davida, koji priznaje da je američka Vlada iskoristila izvanzemaljsku tehnologiju kako bi unaprijedila vlastiti sustav obrane i naoružanja. No kad je vidio kakva prijetnja im dolazi, priznaje da im to neće biti dovoljno.

Vizualni efekti izgledaju stvarno impresivno, a sudeći po traileru cijeli film će biti manje humorističan i izgledati će zamjetno mračnije nego vrlo uspješni prvi dio.

 


Tekst: telegram.hr

Foto: Youtube screenshot

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close