Showbiz

VIDEO Luka priznao Nadiji: “Jako sam se zaljubio u tebe”

U utorak navečer u showu ‘Brak na prvu’ parovi su proveli prvo zajedničko jutro na bračnom putovanju.


Još jedan par kod kojeg je zaiskrilo na samom početku, a sad su se pojavili i dublji osjećaji, su Nadia i Luka.

Jako je lijepa, privlači me, ali ne znam privlačim li ja nju jer mi još nije dala poljubac. Ja očekujem da me žena voli. Malo sam ljubomoran, hoću tvoju pozornost. Jako sam se zaljubio u tebe. Molim te, posveti mi se“, kazao je Luka u nadi da njegova odabranica osjeća isto.

Luka je rekao da će dati sve od sebe da me osvoji, to i radi, i u dobrom je smjeru. Zaljubljena sam u Lukinu osobnost, u to što je zaigran, pun ljubavi i spreman dati tu ljubav. Dat ću sve od sebe da Luka i ja postanemo jedno“, priznala je Nadia, no pusa još uvijek nije pala!

Hoće li se Nadia i Luka napokon poljubiti, mogu li se Lidija i Alen pomiriti i hoće li se roditi ljubav između Nikoline i Adama – pogledajte u srijedu u 20 sati na RTL-u!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close