Vijesti

VIDEO Ličanka Marijana Vukelić ima novu pjesmu i spot! Poslušajte “Ljubav je na selu”

Marijana Vukelić, pjevačica ličkih korijena koju smo na malim ekranima gledali u emisijama “Ženim sina” i “Ljubav je na selu”, danas je objavila novu pjesmu i videospot.


Marijana je autorica stihova i glazbe, a videospot je sniman u prirodi i na imanju “Klet obitelji Bunčić” u Dugom Selu u društvu njenih dragih prijateljica, također kandidatkinja emisije “Ljubav je na selu”, Irene Slopšek i Suzane Kumer.

Na snimanju spota djevojke su se družile s domaćim životinjama. Društvo su im pravili konji, poniji, kokoši, patke, psići, krava, koze. Snimanje, režiju i montažu spota za pjesmu zaslužan je Bruno Grgurić koji je radio i videospot za prijašnju pjesmu te videospotove mnogim drugima sa hrvatske estrade.

Namjera pjesme nije dokazivanje glasovnih mogućnosti, bit će prilike i za to. Nije ograničena žanrovima glazbe. Pjesma je o ljubavi. Pjesma je za ples, zabavu. Za slavlja kad se zapjeva i zapleše. Pop zabavna pjesma sa tamburicom koja slavi selo i ljubav na selu.

O Marijani smo prvi put pisali 2017. godine, kad je objavila pjesmu koja nosi naziv “Nek` te vjetar nosi”. Tom prilikom nam je ispričala kako je ponosna na Liku zbog čega se u njenoj prvoj pjesmi, između ostaloga, spominje i Velebit. Naime, Marijana je po porijeklu Ličanka – njezin otac je rođen u Donjem Kosinju kraj Perušića, a majka joj je rodom je iz Lipica pokraj Brinja.

Marijana se glazbom bavi otkako zna za sebe. Već s 10 godina je nastupila na televiziji, na OTV-u sa “Good boy” od Minee, pa opet sa 12 godina u Audiciji za djecu na OTV-u sa pjesmom “Dalmatinka” od Severine. U dječjoj emisiji “Pčelica” na Radio Martin pobijedila je pjevajući “Bijele ruže” od Maje Blagdan, pa još jednom pjevajući “My heart will go on” od Celine Dion. Nastupala je na 4. rođendanu Radio Martina (Zabavni radio) sa pjesmom “Ti” od Doris Dragović te godinu kasnije sa pjesmom “Dođi” od Doris Dragović, na Prvom glasu prigorja u Hrebincu sa pjesmom “Zar je voljeti grijeh” Zorice Kondže, pa godinu kasnije sa “Dođi” od Doris Dragović. U školi je u razredu pod satom pjevala po želji razreda samo da ne bude ispitivanje ili da se odgodi test.

Poslušajte “Ljubav je na selu”!

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close