Vijesti

VIDEO Josip Ćulumović novom pjesmom zahvalio volonterima udruge Savao

“Kad primamo Tebe” naziv je nove autorske pjesme kantautora duhovne glazbe Josipa Ćulumovića.


Ćulumović je pjesmu posvetio humanitarnoj udruzi “Savao” koja već sedam godina neumorno pomaže beskućnicima grada Zagreba.

Kao što vidite, Gospodin nas je okupio s raznih strana za ovo Njegovo djelo. Svatko od nas je ugradio svoj dio da bismo ovom pjesmom zahvalili prekrasnim volonterima Humanitarne udruge Savao za njihov trud i zalaganje pri pomoći beskućnicima grada Zagreba i tako svojim žrtvovanjem pokazali Božju ljubav i milosrđe prema najpotrebitijim članovima našeg društva.
Naime, volonteri udruge Savao svaki utorak i petak već sedam godina hrane dvjestotinjak beskućnika na zagrebačkom Glavnom kolodvoru.
Osnivač udruge je moj predragi prijatelj Zvonko Jambrešić s kojim se družim preko deset godina i poznajem plemenitost njegove skromne duše te sam zato dobio nadahnuće na neki način u ime svih nas iskazati njemu i udruzi zahvalnost za sve što čine. Neka im Gospodin stostruko uzvrati!”, rekao je autor.
Tekst glazbe napisala je Vesela Dujmić iz Splita. Aranžman pjesme napravio je Josip Šuker iz Zaprešića, a autor spota je Ivan Mokrović iz Zagreba. Spot je snimljen u župi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Malešnici.

Svi koji žele materijalno pomoći udruzi Savao mogu se javiti na adresu: [email protected]

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close