VijestiPolitika

VIDEO Do kad će rat trajati? RTL Direkt donosi tri moguća scenarija kako će Putinova invazija završiti

NATO nastavlja kao i dosad, šaljemo Ukrajincima zolje, minobacače ili nešto tog tipa, ali ne i avione ili recimo izraelski Irone Dome sustav proturaketne zaštite koji Zelenski traži.

Rusi na to gledaju kao da imaju zeleno svjetlo za nastavak Anakonda plana, gušenja Ukrajine. Nastavak opsade i uništenja Kijeva i svih ostalih gradova. Nakon par tjedana Zelenski, ako još bude živ, vidi da nema drugog izlaza i Ukrajina sklapa sporazum s Putinom.

To je “lose-lose” scenarij kako ga nazivaju analitičari uglednog magazina Foreign Policy odnosno gubi i Ukrajina, ali gube i Rusi jer nisu osvojili cijelu zemlju. Ako ne dođe do sporazuma, Rusi još mjesecima granatiraju do zadnje bolnice, škole ili kazališta. Ukrajina gubi rat. Slijedi klasična okupacija, a Ukrajinci se nastavljaju boriti recimo kao partizani protiv okupatora sa raznim manjim diverzantskim akcijama.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close