Događanja

VIDEO: Colonia ima novi singl

Iza Colonije je još jedna izuzetno uspješna godina koju će pamtiti po brojnim koncertima i poslovnim uspjesima. Za sam kraj godine Colonia je pripremila novi singl ‘Za šaku dukata’, za koji su istovremeno snimili i odličan videospot


Spot za pjesmu koju je publika već prepoznala kao jednu od favorita s aktualnog albuma ‘Feniks’, zamišljen je kao ljubavna priča koja se provlači kroz pozadinu i detalje koji se pojavljuju u videu, a posebnu atmosferu cijeloj priči dao je dvorac Empirej.

‘Za šaku dukata’ režirao je Filip Dizdar kojemu je ovo prva suradnja s Colonijom, a kaže da mu je bilo izuzetno zadovoljstvo raditi s takvim profesionalcima.

‘Iako sam imao priliku već surađivati s Borisom, ovo je prvi put da sam radio s Indirom i za Coloniju. Snimanje spota bilo je pravi gušt jer osim što smo se stalno zafrkavali, imali smo i super domaćina u dvorcu Mariju, zbog koje smo više bili u podrumu i jeli nego snimali. Posebnu atmosferu cijeloj priči dao je i dvorac Empirej gdje smo snimali kompletni spot’, rekao je Filip Dizdar.

‘Željeli smo na albumu Feniks imati pjesmu s ovom emocijom i atmosferom kakvu ima ‘Za šaku dukata’, rekao je Boris Đurđević koji potpisuje tekst i glazbu, a nije tajna da Colonia voli taj čaroban zvuk Slavonije koji je dominantan u ovoj pjesmi.

‘Kada mi je Boris prvi put pustio ‘Za šaku dukata’, oduševila sam se! Odmah mi je srce brže zakucalo, a to je dokaz da se radi o pjesmi koja će trajati’, ispričala je Indira Levak koja je blistala na snimanju u Krie design kreacijama. Njezin glam tim je uvijek isti, tako da je i ovog puta za njenu frizuru bio zadužen salon Renata, a za make up Lada Mitrašinović.


 

Tekst: tportal.hr
Foto: screenshot YouTube

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close