Događanja

Veliki koncert Dražena Zečića

Nakon spektakularnih koncerata ove jeseni koji su bili prepuni i koji su jednostavno oduševili publiku, neumorni Dražen Zečić ide dalje jer ga do kraja godine čeka još cijeli niz velikih koncerata po sportskim dvoranama.


Među njima je i Draženov najdraži koncert, onaj u Mariboru koji će se ove godine održati po 13. put u neprekinutom nizu i, kao svake godine, – u prepunoj dvorani Tabor!

Ponosno najavljujemo novi susret Dražena Zečića i njegovih mnogobrojnih fanova 20. studenog na tradicionalnom koncertu u mariborskom Taboru.

Čak i u svjetskim razmjerima ogroman je uspjeh 13. puta za redom puniti istu dvoranu u jednom gradu. U tako dugačkom periodu neminovno je da izvođač prolazi kroz razne faze karijere pa je uspjeh time značajniji jer stalno dolaze nove generacije fanova koje potvrđuju kvalitetu Dražena Zečića kao glazbenika i nastavljaju ovu sjajnu tradiciju.

Dražen je još od davne 1998. godine i mega hita „Ima li nade za nas“ naš najpopularniji i najtiražniji pjevač zabavne glazbe u Sloveniji pa ne treba čuditi ovaj veliki uspjeh – 13. godina za redom nastupiti u istoj sportskoj dvorani Tabor!

„Zlatni Zeko“ spada među rijetke izvođače koji svaki svoj album proda u zlatnoj tiraži tako da je sigurno zadnjih 15-tak godina naš najtiražniji izvođač zabavne glazbe koji ima svoj prepoznatljivi image i omiljen je kod publike.

Draženovi nastupi u Taboru priča su za sebe koju naprosto treba doživjeti uživo i brzo su postali tradicija koju nitko ne želi propustiti jer je to koncert pred 4.000 raspjevanih fanova, koji traje približno tri sata tijekom kojih je cijela dvorana na nogama, rasplesana i vesela.

Publika je kod Zeke nepogrešivo prepoznala da se na svojim koncertima daje do kraja i da uživa u svakom trenutku provedenom na bini.

Uspjeh je tim značajniji što se rijetki izvođači mogu pohvaliti da kontinuirano godinama imaju koncerte u sportskim dvoranama i to nastupajući sami, bez kolega glazbenika u ulozi gostiju.

Njegova karijera je dugovječna, vrlo stabilna i ne ovisi o trenutnim hitovima. Kompletan je autor i uz glazbu vrlo često piše stihove, a zadnjih godina bavi se intezivno i producentskim radom tako da je kreirao svoj prepoznatljiv „zvuk“.

Tradicija vrijedna svakog respekta.


 

Tekst: Scardona

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close