Grad ZagrebScena

Veliki božićni koncert u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

11. prosinca u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održati će se poseban repertoar prepoznatljivih domaćih i stranih božićnih pjesama. Na osebujan i zanimljiv način hrvatski izvođači će se predstaviti uz gostovanje priznate kubanske pjevačice Olvido Ruiz Castellanos.


Nezaboravan doživljaj duha Božića u dvorani Lisinski donijet će prepoznatljivi glasovi domaće scene poput Splićanina Gorana Karana, pop-rock pjevača Željka Bebeka, Vanne uz pratnju vrhunskog orkestra kazališta Komedija i brojnih drugih. Glazbena večer posvećena Božiću uz eminentne domaće glazbenike oduševit će publiku.

Opustite se i uživajte u najljepšim tradicionalnim hrvatskim i svjetskim božićnim pjesmama poput Božić bili, U se vrime godišća, Blue Christmas, All I want for Christmas is You i drugim.

Samostalni nastupi kazališnih izvođača kao i dueti koje će Toni Cetinski, Vanda Winter, Sandra Bagarić predstaviti garancija su dobre zabave. Najmlađi dječji zbor je uključen u bogati repertoar samostalnim nastupom ali i zanimljivim duetom.

Veliki koncertni spektakl Vas čeka, stoga na vrijeme osigurajte svoje ulaznice.

Ulaznice možete kupiti u sustavu ulaznice.hr, na blagajni dvorane Vatroslav Lisinski.


 

Tekst: večernji.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close