PosaoPoduzetništvo

VEČERNJI NETWORKING Book cafe Paradiso ovog petka će ugostiti Barbaru Slade Jagodić i Rewilding Velebit

TRADICIONALNO DRUŽENJE

Iako su u poznatom ambijentu navikli predstaviti dobru knjigu, nakon 6. godina partnerstva sa HGK ŽK Otočac, iz Book cafea Paradiso odlučili su se za nešto drugačiji event.


Ovoga petka u goste su pozvali jednu od panelistica dnevnog dijela konferencije,  Barbaru Slade Jagodić koja upravo dovršava svoju prvu knjigu na temu digitalnog marketinga i online komunikacije. Barbara je zaslužna za mega uspjeh brojnih nacionalnih poslovnih priča, a prije nekoliko mjeseci imali smo priliku i u živo učiti od nje kroz edukaciju na temu „Marketing malih proizvođača – od tradicije i prirodnih resursa do proizvoda visoke vrijednosti“.

Spomenutu edukaciju malim poduzetnicima sa područja Ličko – senjske županije omogućila je Zaklada Rewilding Velebit, za koju se, kako iz Book cafea Paradisa navode, s punim pravom može reći da su više domaći nego gosti.

“Zašto domaći? Zato što je Velebit njihov novi dom i zato što s puno entuzijazma svoje vrijeme, resurse i znanje ulažu u naš kraj kako bi kroz brojne inicijative, programe i pružene ruke suradnje lokalnim poduzetnicima i institucijama svi skupa živjeli bolje i kvalitetnije. Ekipa Zaklade sprema nam brojna iznenađenja, a na pomolu su i neki novi projekti”, navode iz Book cafea Paradiso.

Da okupljeni ne ostanu gladni, dodaju, pobrinut će se njihove drage sugrađanke koje u svojim teglicama kriju mnoge delicije, a ovoga puta u fokusu je crveni adut gackih livada i šuma.

“O kojim se dama radi te što sve možete osvojiti na zakazanom druženju, otkrijte u petak u 18:30 h.

Naši gosti, a i domaćini za posjetitelje spremaju vrijedne nagrade, zato dođite, poslušajte i osvojite.

Večer lijepog druženja, pozitivnih tema i umrežavanja najljepši je uvod u adventske dane i po mnogo čemu najposebniji mjesec u godini na izmaku”, stoji u pozivnici iz Book cafea Paradiso.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close