Događanja

Vaterpolski spektakl u Vukovaru

U Vukovaru se u utorak, 14.ožujka, priprema pravi vaterpolski spektakl. Na novootvorenim bazenima odigrat će se vaterpolska utakmica 5. kola FINA Svjetske lige, te će u bazen uskočiti hrvatska i francuska vaterpolska reprezentacija.


Bit će to prva utakmica koju će jedna hrvatska reprezentacija odigrati u Vukovaru od postojanja Hrvatske države. Tom prigodom svoj dolazak i podršku vaterpolskoj reprezentaciji dati će i sami državni vrh koji se očekuje na tribinama, gdje će s ostalim navijačima u već rasprodanoj utakmici bodriti hrvatske vaterpoliste.

Ujedno, osim sportskog karaktera i fenomenalnog vaterpolskog duela, zajedno s reprezentativcima Francuske vaterpolske reprezentacije hrvatski će vaterpolisti odati počast i prisjetiti se ikako je tijekom Domovinskog rata svoj život u   Vukovaru dao i jedan dragovoljac francuske nacionalnosti Jean-Michel Nicolier, kao i mnogi njegovi suborci.

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca na koje računa na toju takmici:

1. Marko Bijač
2. Ivan Marcelić
3. AndroBušlje
4. Marko Macan
5. Ivan Buljubašić
6. Luka Lončar
7. Ivan Krapić
8. SandroSukno
9. Luka Bukić
10. AnđeloŠetka
11. Antonio Petković
12. MaroJoković
13. Javier Garcia

 

Foto: Facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close