Lifestyle

Vapaj iz grada Otočca: ”Nemam što jesti !”

Ovoga puta riječ je o našem i vašem sugrađaninu, još jednoj osobi koja je dio rastuće stope nezaposlenosti


Vremena su teška, a uvjeti za preživljavanje ne uvijek na dohvat ruke. Izigrani, više ne znamo procijeniti valjanost vapaja ‘Upomoć !’ Svakog dana pogledavajući oko sebe uviđamo nepostojanost kvalitete življenja. Tako šetajući gradom propitkujemo filozofiju života, njegovu svrhu i pravednost. Sjedeći u obližnjem kafiću, kroz prozor vidimo staricu koja skuplja boce kako bi otplatila režije i priuštila si dostojanstven obrok. S druge strane trudnica nas moli da joj kupimo nešto za pojesti. Pa, i nije baš lako ? Zar ne ?

Na prostoru tržnice grada Otočca pojavio se zanimljiv oglas. U nedostatku boljega napisan rukom i ovješen o stup. Nije to tek običan oglas, to je još jedan poziv, ‘Poziv upomoć !’ Još jedan vapaj u nizu vapaja, možemo li pomoći ?

U oglasu stoji: ”Dobri ljudi ovoga grada ako vas ima nađite mi honorarno posla. Nemam što jesti.” U nastavku  je ispisan i kontakt broj !

Ovoga puta riječ je o našem i vašem sugrađaninu, još jednoj osobi koja je dio rastuće stope nezaposlenosti i još jednoj osobi koja nema što jesti. Prizor kojem u 21. stoljeću ne bi trebalo biti mjesta.

Dobri ljudi, ima li vas ?

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Manja Kostelac-Gomerčić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close