DogađanjaHrvatskaVijesti

Vanda Winter ima novu pjesmu koja će vam dugo “ostati u uhu”: Poslušajte “Ako me prestaneš voljeti”

NAJAVLJUJE I PRVI SAMOSTALNI ALBUM

‘Ako me prestaneš voljeti’ drugi je singl Vande Winter kojim najavljuje svoj prvi samostalni album.


Suradnju i ovog puta nastavlja s Aljošom Šerićem, čije ime stoji iza glazbe, teksta i aranžmana, u kojem mu se pridružio Ivan Božanić, ujedno i autor produkcije.

“Za razliku od prethodnika ‘Lako’, ova je pjesma inspirirana dramatičnim doživljajem ljubavi i ‘ljubavne tjeskobe’ i poigrava se ekscesivnošću u svakom smislu. U istoj toj atmosferi nalik jednom snovitom, iracionalnom unutarnjem monologu, zamišljen je i popratni video koji potpisuje sve prisutniji Dinko Čvorić Doringo. ‘Ako me prestaneš voljeti’ ujedno je i drugi korak prema albumu na kojem paralelno radimo, a koji ćemo, uz podršku Dallas Recordsa, vjerujem uspjeti kompletirati do kraja ove godine”, izjavila je Vanda povodom objave novog singla.

Dogovori oko albuma krenuli su još prije dvije godine, govori nam Vanda, a već joj je tada “Ako me prestaneš voljeti” zapela za uho.

‘’Učinila mi se izazovnom u interpretativnom smislu, ponio me pjevni refren, a u kontekstu većine ljubavnih pjesama, bilo mi je interesantno i to što o ljubavi progovara iz iskustva ljubavne tjeskobe i ranjivosti relativizirajući ih, no postižući upravo suprotan, krajnje teatralan efekt”, dodala je Vanda.

FOTO: PROMO

Mix i master pjesme potpisuje Bojan Šalamon Shalla. Za styling je zaslužna Barbara Repe, za frizuru Katica Topčić (Fabula de Forma), a make up Ivana Šimunić.

Video spot je dostupan na kanalu Dallas Recordsa, a pjesmu slušajte na svim streaming servisima!

FOTO: PROMO

 

Izvor: Dallas Records | Foto: PROMO

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close