Turizam

Uživajte 3 dana u Gorskom kotaru nadomak Fužina

Zahvaljujući ljepotama netaknute prirode koja na prelasku zime u proljeće najviše dolazi do izražaja, Gorski kotar ponosno nosi naziv „zeleno srce Hrvatske“.


Svake godine Gorski kotar broji sve više posjetitelja, zbog brojnih mogućnosti uživanja u ljepoti krajolika – od predivne kupske doline na 200 metara nadmorske visine do najvišeg vrha planine Bjelolasice na 1.534 metara. Zec, puh, obični hrčak, šumski miš, šumska voluharica, jež, vjeverica česti su stanovnici šuma. Posjetite jedan od najljepših dijelova Hrvatske i kontinentalne Europe.

U Gorskom kotaru u Vratima, malom mjestu nedaleko Fužina nalazi se simpatičan obiteljski, smještajno-ugostiteljski objekt koji nudi smještaj u udobnim sobama s 3* i odlične domaće delicije u restoranu. Odmorite se od svakodnevnih obaveza i uživajte u gastro delicijama restorana s domaćom hranom.

Ponuda se odnosi na 3 dana s punim pansionom za dvije osobe. Ostvarite popust od 70% klikom na link:

Gorski kotar – 3 dana s punim pansionom za dvoje u sobama*** nadomak Fužina!


 

Izvor: Ponuda dana

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close