Primorsko-goranska županija

Utopio se muškarac u Rijeci, pijani prijatelji ga gurnuli u more?

TRAGEDIJA NA PLAŽI PEĆINE

Na riječkoj plaži Pećine u utorak oko 19 sati kod hotela Jadran došlo je do utapanja muškarca. Potvrdila je to i PU primorsko-goranska.


Za sada možemo samo potvrditi da je osoba preminula i tijelo je na obdukciji, kojom će se utvrditi uzrok smrti i sve relevantne činjenice. Sve ostalo, uključujući eventualnu odgovornost pojedinih osoba, istražujemo”, rekli su iz policije za 24sata.

Tragičan događaj opisao je svjedok na društvenim mrežama.

Kao i uvijek pa tako i danas odlučio sam nakon treninga otići na more radi rekuperacije. Prilikom dolaska na Pećine (stijene blizu Jadran hotela) uočio sam vidno pijanu ekipu od njih 4-5 koji su imali cca 30-40 godina. Nakon nekoliko minuta ista ekipa dolazi i guraju svog “prijatelja” nasilno u more. Iako na prvu se činilo da je sve u redu jer je čovjek nastavio plivati, nakon samo 20 sekundi tijelo je postalo beživotno. Pošto je teren sam po sebi loš (duboko more i samo stijene) odlučio sam pomoći čovjeku. Nekako smo ga izvukli van i okrenuli ga na bok, pulsa nije bilo.

U tom trenutku dolazi hitna pomoć i kreću s reanimacijom, ali nažalost bilo je prekasno. Kada sam davao iskaz policiji cijelo vrijeme su mi dobacivali “mulac što glumiš”, “nemoj da podivljam pa će gospoda policija morati pucati po meni.

Kako sam čuo, ista ekipa ima podeblji policijski dosje pa čak i zatvorski. Jedan život je izgubljen,ali se nadam da će odgovorni znat kazniti ovo“, napisao je.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close