Događanja

Lovely Quinces, Milica Šerbedžija i Mozartine gošće Urbana u Domu sportova

Urban &4

Datum i vrijeme: subota, 21.2.2015. 20:00
Mjesto održavanja: Dom sportova – mala dvorana, Zagreb
Cijena ulaznice: 60/70 (90) Kn
On-line kupovina: Ulaznice (70 Kn), Fan club ulaznice (60 Kn)

Najveći koncert karijere Damira Urbana i njegove Četvorke održat će se 21. veljače u Domu sportova, a sada je o nastupu poznat još koji detalj više.

Prvi Urbanov solo koncert u Domu sportova obuhvaćat će sve faze njegove karijere, od Laufera preko antologijskih albuma “Otrovna kiša” i “Žena dijete” do posljednjih diskografskih izdanja zaključenih s aktualnim “Mamutom“.

Točna set-lista još se slaže, ali sigurno je da će koncert imati i određeni ‘intimniji’ dio programa. I lista gostiju još je u pripremi, ali je započelo snimanje kratkih filmova koji će pratiti određene pjesme. I glazbenom i vizualnom djelu Urban i ekipa pristupili su jako studiozno ističući da će ‘na kraju svatko dobiti upravo ono po što je došao’.

Kao predgrupe, nastupiti će kantautorica Lovely Quinces koja će publici osim materijala s EP-a “No Room For Us” predstaviti singlove “M” i “Secret Smile” te još neke pjesme koje će se naći na njezinom prvom dugosvirajućem albumu planiranom za proljeće ove godine.

Uz nju nastupit će 18-godišnja multitalentirana umjetnica Milica Šerbedžija, rođena Londončanka koja je veći dio života provela u Los Angelesu, a trenutno živi i stvara u Rijeci. Pjevala je prateće vokale na nekoliko albuma, nastupila na brojnim koncertima kao gošća prateći svoga oca Radu Šerbedžiju, a u svakodnevicu joj spada i pisanje tekstove i stvaranje glazbe za pjesme koje sama izvodi.

Prve objavljene gošće bit će zagrebački zbor Mozartine s kojima je Urban prije četiri godine surađivao na pjesmi “Glas jeka”. Na njihovom prvom zajedničkom live nastupu osim “Glas Jeka” izvest će i tri pjesme iz različitih faza Urbanove karijere – “Svijet za nas”, “Astronaut” i “Priđi mi bliže”.

Do 20. veljače cijena ulaznice iznosi 70 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn.

Prodajna mjesta u Zagrebu su: glazbena knjižara Rockmark, Dancing Bear Shop, Dallas Music Shop, Aquarius CD Shop, Dirty Old Shop te sva Eventimova prodajna mjesta širom Hrvatske (na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

Tekst: muzika.hr

Foto: depo.ba

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close