VijestiLifestyle

Upisi na sveučilišne studijske programe Hrvatskog vojnog učilišta

Ministarstvo obrane RH obavještava sve maturante zainteresirane za upis sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje da će prijave preko popisa studijskih programa na portalu Postani-student.hr., koji je objavio Središnji prijavni ured, biti moguće od srijede, 21. siječnja 2015. godine.

Naime, prijave zbog tehničkih poteškoća prije spomenutog datuma, nisu moguće. Ujedno, podsjećamo zainteresirane kandidate da je uz prijavu studija preko stranice Postani-student.hr., potrebno prijaviti se i na natječaj MORH-a za prijem u kadetsku službu, koji će biti objavljen na web stranicama MORH-a (www.morh.hr) početkom veljače 2015.

Dobna granica za prijem u kadetsku službu je godina rođenja 1993. ili mlađi, a uvjeti upisa za školsku godinu 2015./2016. isti su kao i za školsku godinu 2014./2015.

Uvjeti upisa i informacije o samim studijskim programima dostupni su na web stranici Ministarstva obrane – Hrvatsko vojno učilište “Petar Zrinski”
Foto: arhiva MORHA
Tekst: Ministarstvo obrane RH

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close