Grad ZagrebScena

UMEK dolazi na WMC Zagreb

Zima je tu, godina je na izmaku a mi Vam pripremamo najveći party u ovoj godini u Zagrebu!


Pored UMEK-a kao glavnog izvođača u sklopu WMC Zagreb, organizatori su najavili još par imena. Uz main stage tu je EDM zona koja počinje sa programom u 17h a otvara ga ROOM 33, renomirani zagrebački DJ. Uz njega tu su još Bronxwon te kao headliner MATRODA. Program na ovom komercijalnijem warm up stage-u traje do 23h a tada će nastupiti  B2B “bosanske snage”, a to su DJ LIK JAY i DJ BORG. S obzirom da će svi setovi na main stage-u biti B2B izuzev main eventa, organizatori će najaviti tko će uz Leu Dobričić biti leđa uz leđa 01. prosinca. Ovaj spektakularni event će zatvoriti svojim dužim setom nakon UMEK-a, duo poznatog UES-a Brun Dux i Pete Dux.

Organizatori su dogovorili kolektivni prijevoz iz Slovenije , BiH , Srbije te Dalmacije a uskoro će info i rezervacije vršiti preko službene facebook stranice te maila: [email protected]  s predmetom UMEK IN ZAGREB.

Ostalo je malo ulaznica po cijeni od 75 kuna, a nakon što se “early birds” rasprodaju cijena ulaznice će biti 100 kuna. Posjetite ovaj zanimljivi party, više informacija na Facebooku OVDJE.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close