DogađanjaVijesti

UMEK dolazi na WMC Zagreb

Zima je tu, godina je na izmaku a mi Vam pripremamo najveći party u ovoj godini u Zagrebu!


Pored UMEK-a kao glavnog izvođača u sklopu WMC Zagreb, organizatori su najavili još par imena. Uz main stage tu je EDM zona koja počinje sa programom u 17h a otvara ga ROOM 33, renomirani zagrebački DJ. Uz njega tu su još Bronxwon te kao headliner MATRODA. Program na ovom komercijalnijem warm up stage-u traje do 23h a tada će nastupiti  B2B “bosanske snage”, a to su DJ LIK JAY i DJ BORG. S obzirom da će svi setovi na main stage-u biti B2B izuzev main eventa, organizatori će najaviti tko će uz Leu Dobričić biti leđa uz leđa 01. prosinca. Ovaj spektakularni event će zatvoriti svojim dužim setom nakon UMEK-a, duo poznatog UES-a Brun Dux i Pete Dux.

Organizatori su dogovorili kolektivni prijevoz iz Slovenije , BiH , Srbije te Dalmacije a uskoro će info i rezervacije vršiti preko službene facebook stranice te maila: [email protected]  s predmetom UMEK IN ZAGREB.

Ostalo je malo ulaznica po cijeni od 75 kuna, a nakon što se “early birds” rasprodaju cijena ulaznice će biti 100 kuna. Posjetite ovaj zanimljivi party, više informacija na Facebooku OVDJE.

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close