Događanja

“Ulovimo lika s weba koji tvoje eure vreba“ u Otočcu

Policijska uprava ličko-senjska održat će u Otočcu u četvrtak 22.2.2024. s početkom u 10 sati predavanje “Ulovimo lika s weba koji tvoje eure vreba“.


Predavanje će se održati u prostorijama HGK Županijske komore Otočac na adresi Kralja Zvonimira 16, Otočac.

Cilj kampanje je edukacija i podizanje svijesti građana i zaposlenika u poslovnim subjektima o pojavnim oblicima kibernetičkog kriminala, opasnostima koje prijete na internetu te pružanje informacija o mjerama prevencije i zaštite.

Prisutni će dobiti dragocjene informacije o vrstama prijevara na internetu, kako ih prepoznati te kako se učinkovito zaštititi, kako na osobnoj tako i na korporativnoj razini. Također, sudionici će dobiti i korisne savjete o zaštiti pri davanju osobnih podataka, online aktivnostima te preporučenih mjera u slučaju sumnje na prijevaru (CEO i BEC prijevare, maliciozni računalni programi, djeca žrtve nasilja i prijevara na internetu, investicijske prijevare, i sl.)

Predavanje je posebno namijenjeno javnosti i tvrtkama s područja Otočca, Brinja i Vrhovina.

Budite odgovorni korisnici interneta! Dvaput provjerite prije nego što kliknete i ne dopustite da postanete žrtva kibernetičkog kriminala. Postanite Web heroj!

 

Foto: Pexels

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close