Europa

UKLJUČITE SE Udruga Bioteka provodi projekt za mlade u Ličko-senjskoj županiji

Udruga Bioteka provodi projekt “Aktivni mladi u lokalnoj zajednici” te traži mlade koji dolaze s područja Ličko-senjske županije i žele se uključiti u projekt


Kroz radionicu želimo povećati znanja mladih o načelima održivog razvoja te kako kroz stečena znanja i vještine prepoznati lokalne probleme i pronaći moguća rješenja koja su održiva, ali i ohrabriti i potaknuti mlade na djelovanje u vlastitoj sredini te im pokazati kako biti dio promjene ili postati pokretači promjena jer znamo da to mogu!

Drugi korak će biti mogućnost samostalnog provođenja istraživačkog, projektnog, aktivističkog i/ili okolišnog rada mladih u lokalnim sredinama s ciljem rješavanja postojećih problema uz stručno mentoriranje Udruge Bioteka. Naučeno će polaznicima radionice uvelike pomoći u budućnosti, bilo u vidu zapošljavanja, osnivanja vlastitog zelenog posla ili za provođenje vlastitih projekata”, priopćili su iz Bioteke.
Radionica se održava 6. svibnja 2022. od 9 do 14 sati, u Maloj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta (Ulica kralja Zvonimira 37, Otočac).
Prijave na radionicu su putem prijavnog OBRASCA.
Više o radionicama saznajte na Facebook stranici i na stranicama Udruge . Kako je bilo na radionici u Bjelovaru možete pročitati na stranicama HRT-a.
 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close