Vijesti

Uključite se u aktivnosti Društva “Naša djeca” Gospić!

Društvo „Naša djeca“ grada Gospića i ove godine poziva svu zainteresiranu djecu da se uključe u aktivnosti koje slijede.


U periodu od 2.10. pa do 14.10. sva zainteresirana djeca i njihovi roditelji mogu prijaviti na aktivnosti Plesne radionice “Ritmix” i Radionice “Kreativko”.

Plesne radionice “Ritmix” će se odvijati u dvije skupine- “Mini Ritmix” za djecu do 5 godina  i “Ritmix” za djecu od 6 godina na dalje.

Radionice “Kreativko” namijenjene su djeci školske dobi, dok djeca vrtićke dobi u kreativnim i zabavnim aktivnostima mogu sudjelovati u sklopu aktivnosti “Igraonica”, koja će također krenuti s radom od 14.10. 2019.

DND Gospić poziva roditelje da se jave putem mobitela za Plesnu radionicu „Ritmix“ na brojeve 099/641 -2656 i na 099/410-4951, a za radionicu „Kreativko“ na 099/410-4951, kao i upitom u inbox Facebook stranice DND- a Gospić.

Aktivnost “Igraonica” otvorenog je tipa te su sva su djeca dobrodošla.

Volontiranje za mlade

Također, DND Gospić poziva i mlade, koji su navršili 15 godina, kao i velike da im se pridruže u volontiranju. Volontirati se može dugoročno u aktivnostima: Lutkarska skupina, Aktivnosti za djecu u bolnici, Igraonica za djecu, Radionica „Kreativko“ te u Kreativnim radionicama za velike, te kratkoročno u aktivnostima: Dječji tjedan, Božićni sajam, Uskrsni sajam.

DND Gospić poziva zainteresirane da im se jave na brojeve 098/ 926 -4081 ili 099/410-4951, kao i upitom u Inbox Facebook stranice DND-a Gospić.

Sva pitanja vezana za aktivnosti i volontiranje rado ćemo razjasniti! Dobrodošli ste nam!, poručuju iz DND Gospić.

 

Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close