Vijesti

Uhvaćeni s drvima za koja nisu imali potrebnu dokumentaciju

Drva su im uz potvrdu privremeno oduzeta, te će zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o šumama Državnom inspektoratu biti dostavljene obavijesti o počinjenim prekršajima

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Otočac u Križpolju zaustavili teretni automobil riječke registracijske oznake kojim je upravljao 65-godišnjak iz Raba. Izvršenom provjerom utvrđeno je da prevozi 8 prostornih metara ogrjevnog drveta bukve koja nisu propisano obilježena, nije za njih imao dokumentaciju o porijeklu drva, te za navedena drva nije izdan propisani teretni list (popratnica).

Istoga dana su policijski službenici Policijske postaje Gospić u Konjskom Brdu, zaustavili teretni automobil gospićke registracijske oznake kojim je upravljao 56-godišnjak iz Perušića. Policijski službenici su utvrdili da on u tovarnom prostoru prevozi 13 metara ogrjevnog drveta bukve, za koja ni on nije posjedovao potrebnu dokumentaciju.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close