Grad ZagrebTurizam

U Zagreb je stigao milijunti turist!

Zagreb je prvi put u povijesti imao milijun turista što ga, nakon ocjene da je najbolja adventska destinacija u Europi, sada i službeno čini turističkom destinacijom. Milijunta turistikinja u Zagrebu je gospođa Clare Morrison iz Velike Britanije, piše Hina.


Prva dva tjedna više turista nego u prosincu 2014.

Morrison će zasigurno pamtiti ovaj dolazak u Zagreb jer su je u hotelu Sheraton dočekali gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik uprave Hrvatske udruge poslodavaca Zagreb Anđelko Leko, glavni direktor Hrvatske Turističke Zajednice Ratomir Ivičić, ministar turizma Darko Lorencin i direktoriza Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld.

“Prva dva tjedna ovogodišnjeg adventa Zagreb je premašio turističke brojke iz cijelog prosinca prošle godine, već sada imamo 20 posto više turista nego lani i vjerujemo da će tako ostati do kraja ove godine”, kazala je Bienenfeld.


 

Tekst: telegram.hr
Foto: Zagreb Facebook

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close