LifestyleIzdvojeno

U tjednu pred nama obilje sunca, u nekim krajevima moguća pokoja kap kiše

Pod utjecajem anticiklone u prizemnom sloju i vlage po visini u novom tjednu će se izmjenjivati sunčana i oblačna razdoblja, a povremeno će pasti i malo kiše.


Danas djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom, uz više oblaka će u Dalmaciji već prijepodne lokalno pasti malo kiše, zatim poslijepodne i na sjevernom dijelu i u gorju, a navečer su na krajnjem jugu mogući obilni pljuskovi. Još u noći i ujutro pod Velebitom bura, dok će u Dalmaciji zapuhati jugo, krajem dana i pojačati. Temperatura bez veće promjene.

Do kraja tjedna ostajemo u promjenjivom razdoblju – bit će dosta sunca, ali povremeno i više oblaka, a ponegdje i malo kiše i to izglednije u Slavoniji i Baranji. Vjetar slab, a dani će često početi maglom ili niskim oblacima. Temperatura se neće previše mijenjati.

Na Jadranu izmjena sunčanih i oblačnih razdoblja, još nešto slabe kiše ili poneki pljusak izgledni su utorak i zatim opet za vikend kada će nakon bure i sjeverozapadnjaka zapuhati jugo. Temperatura se neće mijenjati pa ćemo unatoč povremenom višku oblaka u cijeloj zemlji uživati u jesenskoj toplini.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close