HrvatskaVijesti

U Slavonski Brod po prvi put dolazi Tarapana band

CMC 200 SLAVONIJA FEST

Nakon prošlogodišnje stanke CMC 200 Slavonija fest vraća se u Slavonski Brod koji će još jednom postati središte glazbenih događanja, a prethodno samo festivalu ove godine predstavljamo novitet – CMC Party.


Dvodnevni festivalski spektakl počinje u petak 3. rujna upravo CMC Partyjem na kojem nas očekuje niz koncerata zabavne glazbe. Na pozornicu će među ostalim stati i Tarapana Band.

“Veselim se jer sam prvi put na Slavonija festu, dok smo već tri godine bili na CMC festivalu u Vodicama. O brodskom festivalu znam da je na njemu bilo uvijek jako puno ljudi, da su bili dobri koncerti i da je organizacija CMC televizije, kao i uvijek, na visokoj razini”, kaže Frano Pehar, frontmen Tarapane koji se odmah prisjetio i svojeg prvog festivalskog nastupa još prije ovog benda na Zlatnim žicama Slavonije u Požegi.

Tada je nastupio s Bekrijama s pjesmom “Za šaku ljubavi”, a sada u Slavonski Brod stiže s vlastitim bendom.

Na CMC partyju, prethodno samom CMC 200 Slavonija festu koji nas očekuje u subotu 4. rujna, Tarapana će publiku rasplesati na popularnom Poloju, a u tome će im pomoći i Učiteljice.

“S njima ćemo moći uvesti i uživo pjesmu ‘Promil šanse za spas’, ali i novu pjesmu sa CMC festivala u Vodicama. Jedva čekam!“, rekao je Frano.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close