GlazbaVijesti

U Slavonski Brod po prvi put dolazi Tarapana band

CMC 200 SLAVONIJA FEST

Nakon prošlogodišnje stanke CMC 200 Slavonija fest vraća se u Slavonski Brod koji će još jednom postati središte glazbenih događanja, a prethodno samo festivalu ove godine predstavljamo novitet – CMC Party.


Dvodnevni festivalski spektakl počinje u petak 3. rujna upravo CMC Partyjem na kojem nas očekuje niz koncerata zabavne glazbe. Na pozornicu će među ostalim stati i Tarapana Band.

“Veselim se jer sam prvi put na Slavonija festu, dok smo već tri godine bili na CMC festivalu u Vodicama. O brodskom festivalu znam da je na njemu bilo uvijek jako puno ljudi, da su bili dobri koncerti i da je organizacija CMC televizije, kao i uvijek, na visokoj razini”, kaže Frano Pehar, frontmen Tarapane koji se odmah prisjetio i svojeg prvog festivalskog nastupa još prije ovog benda na Zlatnim žicama Slavonije u Požegi.

Tada je nastupio s Bekrijama s pjesmom “Za šaku ljubavi”, a sada u Slavonski Brod stiže s vlastitim bendom.

Na CMC partyju, prethodno samom CMC 200 Slavonija festu koji nas očekuje u subotu 4. rujna, Tarapana će publiku rasplesati na popularnom Poloju, a u tome će im pomoći i Učiteljice.

“S njima ćemo moći uvesti i uživo pjesmu ‘Promil šanse za spas’, ali i novu pjesmu sa CMC festivala u Vodicama. Jedva čekam!“, rekao je Frano.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close