Grad ZagrebScena

U petak slikarica Modrušan iz Rakovice izlaže na zagrebačkoj Trešnjevci

Slikarica Mirjana Modrušan koja već neko vrijeme izlaže svoje radove u raznim prostorima na području Gospića, Rakovice i Plitvičkih jezera, ovog petka dolazi na zagrebačku Trešnjevku.

Organizira izložbu u Mjesnom Odboru Samoborček, gdje će predstaviti radove na izložbi “Za dušu”.  Za ovo kulturno događanje priprema se i kratki glazbeni program, na flauti nastupa Viktorija Butina, a gitarom će sve popratiti Tone Butina.

Slikarica Modrušan rođena je 1963. godine u Varaždinu, svoja djela stvara iz unutarnje potrebe, a stil joj je po koloritu impresionistički, a po plasmanu poteza ekspresionistički. Svojim djelima na platno prenosi boje, vedrinu, svjetlost i ljubav koje su neophodni čovjeku.
Izložba “Za dušu” održati će se u 04. ožujka (petak) s početkom u 19.00h u MO Samoborček na adresi Nova cesta 37. Program izložbe voditi će Jadranka Pausić.

Informacije o izložbi pratite i na Facebook događaju ovdje. Događaj medijski pokriva portal LIKACLUB. Vidimo se!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close