Događanja

U novoj seriji Macaulay Culkin oživljava svoj slavni lik

Culkin se pojavio u ulozi vozača taksija traumatiziranog činjenicom da su ga roditelji ostavili samog dok je bio dijete, i još je pritom doživio provalu u vlastiti dom

Macaulay Culkin proslavio se kao dječja glumačka zvijezda filmom ‘Sam u kući’ iz 1990. godine, koji je godinama bio gotovo obavezan dio blagdanskog tv-programa diljem svijeta. U tom je vrlo popularnom filmu, kao i u njegovom nastavku, glumio dječaka Kevina McCallistera kojeg roditelji slučajno zaborave kod kuće prilikom odlaska na putovanje, a dječak se pritom nađe suočen s provalnicima.

Macaulay Culkin već dugo nije prisutan u javnom životu novim glumačkim ulogama, pa tim više veliko zanimanje pobuđuje njegovo pojavljivanje u prvoj epizodi nove web serije ‘:DRYVRS’, u kojoj ponovno oživljava svoj slavni lik, iako ga ne spominje imenom. Naime, Culkin se pojavio u ulozi vozača taksija traumatiziranog činjenicom da su ga roditelji ostavili samog dok je bio dijete, i još je pritom doživio provalu u vlastiti dom.

Autor serije je muzičar, glumac i producent Jack Dishel, koji se pojavljuje u svakoj epizodi s gostujućim zvijezdama koje mu u seriji glume različite vozače neimenovane poluformalne taksi službe nalik Uberu.

Culkin se u prvoj epizodi nađe ponovno u opasnoj situaciji kao i slavni lik kojeg je glumio kao dječak, te ponovno pokaže svoju snalažljivost. No, traume iz djetinjstva potaknu ga da u razračunavanju s razbojnikom krene korak predaleko.

Tekst:jutarnji.hr
http://www.jutarnji.hr/ponovo-sam-u-kuci-macaulay-culkin-ozivljava-traume-ostavljenog-djecaka-u-novoj-web-seriji/1481406/
Foto: Youtube screenshot

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close