Grad ZagrebScena

U nedjelju se obilježava jedanaesta obljetnica preranog odlaska Toše Proeskog

U utorak, 16.10. navršit će se jedanaest godina kako nas je napustio čovjek anđeoskog lica i glasa, Toše Proeski.


Toga dana, svatko će se na svoj način prisjetiti pjevača koji je ostavio neizbrisivi trag među svima nama, a njegovi sugrađani u Kruševu obići će posljednje počivalište makedonskog slavuja.

U nedjelju, 14.10. u 09:00 sati održat će se misa u crkvi na Rokovom perivoju u Zagrebu. Misi će prisustvovati i maratonci iz Makedonije, a poslijepodne odlaze put Nove Gradiške, odakle u 17:00 sati kreće tradicionalni maraton Nova Gradiška – Kruševo, dužine 900 kilometara kojim će odati počast prerano preminulom Toši.

Poznat po svojoj skromnosti, humanosti i nesebičnim pomaganjem onima kojima je to bilo najpotrebnije, Toše je uvijek pokazivao svoju ljudsku veličinu.

Njegove riječi Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome” ostale su urezane u srcima svih onih koji su ga osobno poznavali, te brojnih obožavatelja i štovatelja, a zavoljeli su ga kroz njegove pjesme.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close