Događanja

U Ledenu dvoranu Doma sportova stiže dvostruki NHL prvak

Susjedski derbi: U Ledenu stiže dvostruki NHL prvak i četvrtfinalist ZOI-a..  Hrvatska muška seniorska reprezentacija od 13. do 19. travnja nastupa na Svjetskom prvenstvu Divizije I Grupe B.


Za prolazak u viši rang natjecanja u nizozemskom Eindhovenu Hrvatska će se boriti protiv Velike Britanije, Litve, Estonije, Koreje i domaćina Nizozemske. Pripremni kamp je već u punom jeku, a prije odlaska na SP hrvatski reprezentativci će imati i jednu provjeru protiv iznimno snažne Slovenije u čijim se redovima nalaze i bivši igrači Medveščaka vratari Robert Kristan i Gašper Krošelj te napadač Marcel Rodman, ali i svjetske zvijezde hokeja poput dvostrukog NHL prvaka Anže Kopitara i Jana Muršaka.

Slovenska reprezentacija je dosad nastupila na 22 svjetska prvenstva, od toga su sedam njih bila u Elitnoj grupi u kojoj će igrati i ove godine, imaju šest zlatnih medalja osvojenih u Diviziji I, a 2014. su u Sočiju imali premijeru na Zimskim olimpijskim igrama gdje su dogurali čak do četvrtfinala.

Pripremna utakmica Hrvatske i Slovenije igra se 07. travnja u 19:00 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova. Cijena ulaznice je 20,00 kn, a prodaja kreće 01. 04. na svim prodajnim mjestima Ticketshopa. Prvog dana prodaje, dakle 01. 04., ulaznice će biti moguće kupiti po ekskluzivnoj cijeni od 10,00 kn (ponuda vrijedi samo 01. 04.).

Ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice na blagajni Doma sportova (blagajna se otvara 3 sata prije susreta). Mjesta u dvorani nisu numerirana na ulaznicama.

Dječje ulaznice

Djeca do 7 godina starosti imaju pravo na gratis dječju ulaznicu. Uz jednu kupljenu odraslu ulaznicu, moguće je zatražiti jednu dječju.

Ulaznice za osobe s invaliditetom

Osobe s invaliditetom imaju pravo na gratis ulaznicu, dok pratnja osoba s invaliditetom plaća punu cijenu ulaznice. Ulaznice za osobe s invaliditetom mogu se preuzeti na blagajni Doma sportova neposredno prije utakmice uz prikaz rješenja o invalidnosti. Broj gratis ulaznica za osobe s invaliditetom je limitiran brojem mjesta u dvorani za osobe s invaliditetom.


 

Tekst: gol.dnevnik

 

Povezane objave

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close