DogađanjaVijestiTurizam

U IZVEDBI ZBORA “KRSTITELJ” Ove subote ne propustite Božićni koncert u Korenici!

Turistička zajednica i Općina Plitvička Jezera pozivaju žitelje Općine i njihove goste na Božićni koncert mješovitog zbora mladih “Krstitelj” iz Splita.


Koncert će se održati u sklopu Adventa u Korenici, u subotu 14. prosinca u KIC-u Korenica s početkom u 19 sati.

Zbor mladih “Krstitelj” mješoviti je zbor crkve sv. Ivana Krstitelja na Trsteniku. Ima dvadesetak aktivnih članova koji su podijeljeni u žensku klapu „Luše“ i muška klapu „Šuše“. Fokus je na “a capella” pjevanju popularnih crkvenih pjesama, a izvode i pjesme uz gitaru.

Članovi su velikom većinom glazbeno školovani te je iz ljubavi prema glazbi nastalo i mnogo autorskih pjesama. Zbor redovito animira misu u svojoj župi, a skladbe koje vjernici mogu čuti snimljene su na dva nosača zvuka.

U subotu nas čeka glazbeni dio adventa. Svakako nam se pridružite na božićnom koncertu Zbora “Krstitelj” Split i uživajte u njihovim glasovima i poznatim božićnim pjesmama“, poručuju iz Turističke zajednice Općine Plitvička Jezera.

Advent u Općini Plitvička Jezera traje do kraja prosinca, a sva događanja možete pratiti na Facebook stranicama Visit Plitvice Lakes te Advent u Korenici.

 

Foto: Zbor "Krstitelj" Split / Facebook

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.


Oznake
Back to top button
Close