VijestiScenaTurizam

U IZVEDBI ZBORA “KRSTITELJ” Ove subote ne propustite Božićni koncert u Korenici!

Turistička zajednica i Općina Plitvička Jezera pozivaju žitelje Općine i njihove goste na Božićni koncert mješovitog zbora mladih “Krstitelj” iz Splita.


Koncert će se održati u sklopu Adventa u Korenici, u subotu 14. prosinca u KIC-u Korenica s početkom u 19 sati.

Zbor mladih “Krstitelj” mješoviti je zbor crkve sv. Ivana Krstitelja na Trsteniku. Ima dvadesetak aktivnih članova koji su podijeljeni u žensku klapu „Luše“ i muška klapu „Šuše“. Fokus je na “a capella” pjevanju popularnih crkvenih pjesama, a izvode i pjesme uz gitaru.

Članovi su velikom većinom glazbeno školovani te je iz ljubavi prema glazbi nastalo i mnogo autorskih pjesama. Zbor redovito animira misu u svojoj župi, a skladbe koje vjernici mogu čuti snimljene su na dva nosača zvuka.

U subotu nas čeka glazbeni dio adventa. Svakako nam se pridružite na božićnom koncertu Zbora “Krstitelj” Split i uživajte u njihovim glasovima i poznatim božićnim pjesmama“, poručuju iz Turističke zajednice Općine Plitvička Jezera.

Advent u Općini Plitvička Jezera traje do kraja prosinca, a sva događanja možete pratiti na Facebook stranicama Visit Plitvice Lakes te Advent u Korenici.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Zbor "Krstitelj" Split / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close