ZdravljeIzdvojeno

U Hrvatskoj još jedna osoba pozitivna na koronavirus

Ministar zdravstva Vili Beroš je na press konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite kazao da je u Hrvatskoj još jedna osoba pozitivna na koronavirus.


176 je testiranih, a još jedna je pozitivna”, kazao je Beroš na konferenciji za medije i dodao da je taj pozitivan pacijent bliski kontakt trećeg bolesnika iz Rijeke.

Bliski kućni kontakt pozitivan od bolesnika u Rijeci, nema teške simptome. Osoba se osjeća dobro i sve je u redu, i nema razloga za zabrinutost. Preostalo dvoje pozitivnih u Rijeci su također dobro”, kazala je dr. Alemka Markotić i dodala da je to šesti pozitivni slučaj na koronavirus u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj je zasad koronavirusom zaraženo šestero ljudi.

Riječ je o braći blizancima iz Zagreba, muškarcu iz Rijeke koji je radio u Italiji te dvjema ženama koje su bile u kućnom kontaktu s prvim i trećim oboljelim, odnosno djevojci i supruzi. No, one imaju blage simptome i dobro su, rekla je ravnateljica Klinike dr. Fran Mihaljević Alemka Markotić naglašavajući da se koronavirus u Hrvatskoj za sada ponaša kao “kućni virus”. .

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PEXELS

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close